۱۵ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۰۳

فرماندار قشم:

سیاست دولت در قشم توسعه متوازن است

سیاست دولت در قشم توسعه متوازن است

بندرعباس - فرماندار قشم گفت: بر اساس سیاست و برنامه های دولت تدبیر و امید، توسعه متوازن همه نقاط شهرستان قشم اعم از مناطق شهری، روستایی و جزایر اقماری مورد اهتمام مدیران اجرایی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نصری پنجشنبه شب در نشست شورای اداری شهرستان قشم با اظهار اینکه جزایر هرمز و لارک هم اندازه با جزیره قشم مورد توجه مسئولان دولتی قرار دارد، به جذب مشارکت بنیاد برکت و سازمان مستضعفان برای خدمت رسانی به این جزایر اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات مثبتی در هرمز انجام شده که نتایج آن در زندگی و کسب و کار ساکنین جزیره نمایان خواهد شد.

فرماندار قشم، اجرای برنامه های گردشگری، آموزش بومیان برای راه اندازی کاشانه های میهمان و لایروبی اسکله لارک برای اولین بار پس از ساخت آن را از جمله اقدامات دولت تدبیر و امید در لارک بیان کرد.

نصری از برگزاری جشن تکمیل آبرسانی به تمام روستاهای قشم در دهه فجر خبر داد و خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری مدیران اجرایی در قشم و سازمان منطقه آزاد، تحقق مطالبه معطل مانده چندین ساله مردم را به همراه داشته و شاخص آبرسانی به جمعیت روستایی قشم از ۳  به بیش از ۹۰ درصد ارتقا یافته است. 

 وی افزود: ۳۰۰ کیلومتر روکش آسفالت و تعریض جاده ها با مشارکت راه و شهرسازی، دهیاری ها و سازمان منطقه آزاد محفق شده است.

فرماندار قشم با بیان اینکه برق به عنوان یکی از زیر ساخت های توسعه، مورد توجه نمایندگان دولت تدبیر و امید در شهرستان قشم قرار داشته است، اضافه کرد: شاخص برق از صفر به نزدیک ۱۴۰ مگاوات رسیده و با اضافه شدن دو نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی، یکی از زیر ساخت های اساسی توسعه و پیشرفت در قشم تکمیل خواهد شد.

نصری کلنگ زنی ۱۲ مدرسه توسط خیرین و سازمان های حمایتی، اجرای اتوبان درگهان تا فرودگاه و درگهان تا لافت و توسعه بندر بهمن توسط سازمان منطقه آزاد، ساخت چهارده سالن و زمین ورزشی توسط اداره ورزش و جوانان و بهره برداری از ۱۰ زمین فوتسال در یکسال گذشته را از جمله خدمات دولت تدبیر و امید در قشم بر شمرد.

گفتنی است: شورای اداری شهرستان قشم با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، رئیس سازمان برنامه و بودجه هرمزگان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مدیران کل استان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

کد مطلب 4191506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha